ceturtdiena, 2008. gada 2. oktobris

INFO - "Viss Notiek"

Mans kursabiedrs Dainis Pandars iekš BPI piedalījās raidījumā LTV1 veidotajā raidījumā "Viss noteik". Viņš ir arī kustības "Īsta Mīlestība Gaida" vadītājs. Raidījuma tēma "Kā bērni uzzina, kas ir sekss. Jaunās māmiņas".
Šeit var aplūkot raidījuma ierakstu (Vajadzīgs QuickTime pleijeris).
Tur vispār interesanti palūkoties, kādi vēl video materiāli par šo tēmu:
Sekss jauniešu žurnālos
Masu seksualizācija

5 komentāri:

Anonīms teica...

tik skumji...:( un kāpēc mēs neko nedarām, lai to apturētu? Vai tas ir mūsu spēkos? Aizvien biežāk mani pārņem atskārsme, ka šīs zemes valdnieks ir grēks un tikai dažiem - izredzētajiem izdodas šo dzīvi nodzīvot "ignorējot" grēku, jo pieaugot velna ietekmei, pieaug arī Dieva noteikumu nozīme...un varbūt šī perversā laika izredzētie piedzīvos lielāku svētību...ja turēsies

Andrejs teica...

Ir jau smagi tas, ko Tu saki, taču jāapzinās, ka arī, piemēram, Korintā arī bija ĻOOOTI izlaidīgs dzīvesveids. Arī tur pastāvēja draudze un Pāvils tai rakstīja pamācības.
Bet tik un tā - es piekrītu, ka mums ir jācenšas un jāstāsta par to, ko Bībele māca par šo. Tāpat arī mums ir jācenšas, ar Dieva palīdzību un skatoties uz Kristus paveikto mūsu labā, pastāvēt kārdinājumos.

Anonīms teica...

...kaut mēs savu ticību spētu izaudzināt līdz sinepju grauda lielumam...

Anonīms teica...

swesais
nav jau svarīgi cik daudz seksa un seksualizācijas ir musm apkārt, bet gan kā mēs to uztveram. Izvarotāi, slepkavas un zagļi ir bijuši vienmēr un mums apkārt, bet visi jau tāpēc nav gājuši slepkavot!!
bet padarīt šo tēmu par tabu, vai kaut ko tik delikātu ka runāt par to var tikai mājās zem segas arī nav izeja!!!

Anonīms teica...

kā jau raidījumā teica, tad tas viss ir mums apkārt:) un par tabu to vairs arī nepārvērtīsi;) Kas izdarīts, tas izdarīts...Masu seksualizācija tas ir savdabīgs "karš", un mēs nemaz nenojaušam, ka karojam abās pusēs, jo karavadonim ir nospļauties par to, vai tu vakarā atnākot mājās,skaties uz savu mīļoto sievu jau ar šajā "karā" izvaroto skatienu un tev viss ir vienaldzīgs,jo viņas valdzinājuma "tabu" tev it kā jau ir zināms, jo tu taču TIIIIK DAAAUDZ esi pieredzējis ikdienā...Lūdzieties, lūdzieties un vēlreiz lūdzieties, nekas nespēj tā satriekt velnu kā lūgšana, īsta,patiesa,sirsnīga, jo tieši tas ir mūsdienās īstais "tabu" - kā visā tajā drazā viena cilvēka sirds var būt tīra, skaidra un patiesa, svētīta un stipra. Esiet PAR Mīlestību,nevis PRET seksualizāiju,jo protests neko nedos,jo atcerieties- mēs nezinām, kur ir labie,kur ir sliktie;)velna teritorijā visi vienādi