ceturtdiena, 2007. gada 13. decembris

INFO - bazneica.lv

Nejauši atradu kādas katoļu draudzes mājas lapai - bazneica.lv. Vispār jāska, ka man diezgan labi patīk (vismaz pirmā lapa;)). Bet tad es tajā lapā atradu ko tiešām interesantu, ko (atzīstos un īstenībā nelepojos) izlasot pirmā reakcija bija pamatīgi smiekli (nu vismaz smaids). Pavisam nopietni - visu cieņu brāļiem un māsām no katoļu draudzēm. Tik tiešām!

Bet tas, ko atradu bija šis - Lūgšana pirms ieiešanas Internetā. Tuklāt tā ir arī PAT latīņu valodā (!). Nekad nebūtu domājis, ka vārds "Internets" ir arī latīņu valodā. Vismaz kad es mācījos (ja to procesu tā vispār drīkstētu saukt) šo valodu pie cienījamā Pužuļa kunga, tiešām tajās stundās nekas neliecināja par tāda vādra eksistenci, kaut arī viņš bija ļoti progresīvs skolotājs savam vecumam, kurš latīņu tekstus meklēja internetā (Hmm... te sanāca kāda sasauce ar iepriekšminēto, bet neapzināta).

Bat ja godīgi, tad tiešām ir vērts lūgt Dievu pirms katras lietas un kādēļ arī ne pirms sērfošanas (internetā), jo patiešām tajā 'mēdijā' (atļaušos to nosaukt tā) ir tik daudz mēslu, kur pavisam neviļus var iemaldīties, ka Dieva žēlastība tajā ir visai nepieciešama...

2 komentāri:

Anonīms teica...

swesais
es zināju ka katoļi ir tā slimākā konfesija no visām,bet ka tik slima......

viuks teica...

Neko baisi slimu tur nesaskatu. Ja nu vienīgi helpa meklējumi pie Izodora, bet tas jau ir pavisam cits stāts.

Bet tā pirmā lapa tiešām vēl ir ok, taču tālākais. Kā var tik nejēdzīgas krāsas fontiem piemeklēt. Nepatīk un grūti lasīt to sarkans uz balta. Pelēkais meņucis ar tāds, nekāds. Ko tas dod, ka galvā uztaisa baigo mākslu un rožukroņa metronomu, pie kura acis tā arī paliek iehipnotizētas?

Eh, tagad jūtos kā smalks web kritiķis :D