trešdiena, 2007. gada 12. decembris

INFO - Iznāks kristīgo mūziķu Ziemsvētku albums

Avots - privāts un apollo.lv
Šajā nedēļas nogalē iznāks Ziemassvētku albūms, ko ierakstījuši kristīgi mūziķi (varbūt pareizēk - mūziķi-kristieši?). Kādus no tiem arī man ir gods pazīt.
Zemāk redzama preses relīze iz apollo.lv. Varu tik pačukstēt, ka prezentācijas koncerts notiks 20. decembrī, plkst.: 20:00, Rīgas Mateja baptistu draudzē, Matīsa ielā 50b.
Piekāp ciemos!
Šīs nedēļas nogalē klajā nāks Latvijas kristīgo mūziķu albums «Mieru šonakt», kurā iekļautas vienpadsmit dziesmas par cilvēku izjūtām, noskaņām un pārdomām Ziemsvētku laikā.
Izpildītāji galvenokārt ir paši dziesmu autori. Albuma ierakstā ir sadarbojušies mūziķi no dažādām Latvijas kristīgajām draudzēm.

Dažas dziesmas savu pirmatskaņojumu piedzīvos līdz ar albuma iznākšanu, savukārt citas albumā dzirdamās dziesmas jau vairākus gadus ir iecienīta vokālo ansambļu Ziemsvētku repertuāra sastāvdaļa. No tradicionālā Ziemsvētku repertuāra albumā iekļauti instrumentāli aranžējumi dziesmām «Pār mazo ciemu ielejā» un «Tu mazā, klusā Betlēme».

Albuma iekļauto dziesmu izpildītāji ir Ieva Marta Henčele, Iveta Romancāne, Linda un Māris Prinduļi, Āris Anškens, saksofonists Artis Gāga, grupa «Man-hu» un citi mūziķi.

Albums «Mieru šonakt» tika ierakstīts Latvijas Kristīgā radio ierakstu studijā, ieraksta producēšanā sadarbojās mūziķis un producents Valdis Indrišonoks un Rudīte Tālberga.

Albums no 15. decembra būs nopērkams kristīgajos grāmatu veikalos, draudžu grāmatgaldos, kā arī mūzikas veikalos visā Latvijā.

1 komentārs:

Unknown teica...

oho, šiki, nemaz nezināju :)